• Residence "Les Ondes" bestaat uit het huis - een voormalig hotel uit 1929 - en twee chalets, prachtig gelegen op 2 ha park in het pittoreske dorpje Nadrin.
  Residence Les Ondes

  Residence "Les Ondes" bestaat uit het huis - een voormalig hotel uit 1929 - en twee chalets, prachtig gelegen op 2 ha park in het pittoreske dorpje Nadrin.

 • Met zijn 2000m² parktuin is Les Ondes uniek in de Ardennen. Geniet van de rust en de natuur.
  Prachtige parktuin

  Met zijn 2000m² parktuin is Les Ondes uniek in de Ardennen. Geniet van de rust en de natuur.

 • Gezelligheid troef in Les Ondes. Ontdek de Ardennen met je bedrijf of laat je sportteam zijn intrek doen op deze avontuurlijke locatie.
  Gezelligheid troef !

  Gezelligheid troef in Les Ondes. Ontdek de Ardennen met je bedrijf of laat je sportteam zijn intrek doen op deze avontuurlijke locatie.

 • Geniet van de natuur in Les Ondes, ontdek spectaculaire rotsen met panoramische zichten of wandel naar het rotsmassief van "Le Herou".
  Geniet van de natuur !

  Geniet van de natuur in Les Ondes, ontdek spectaculaire rotsen met panoramische zichten of wandel naar het rotsmassief van "Le Herou".

Room Reservation

BOOK NOW
Show-Hide

Blog

Neoria & NetApp on weels 2013

15 Sep

posted by

Categories: Geen onderdeel van een categorie

Comments: 0

Neoria & Netapp zijn dit weekend met een aantal enthousiaste tourfietsers op Les Ondes neergestreken. Het was een toffe ambiance en er waren voldoende momenten om toch droog van het prachtige Ardennen landschap te genieten.

 

 

VIVO Project op Les Ondes

13 May

posted by

Categories: Vakantie

Comments: 0

VIVO Project Hasselt heeft een vakantie/werkweek met als uitvals basis Les Ondes. In samenwerking met Compass Europe zelf koken, een dagprogramma samenstellen en uitvoeren…onder VIVO begeleiding van Ann & Bo en collegas ervaren Christophe, Thomas en Alexandra wat er voor nodig is om zelfstandig te wonen.

Het was heel tof en erg gezellig!

Laat je verwennen in Les Ondes. Onze parksauna staat tot je beschikking en een duik in de hottub sluit een fantastische dag af.

Beleef de natuur op een sportieve manier. Fietsen, golven, wandelen in de Ardennen geeft je een fantastische boost !

Even afgesloten zijn van de dagelijkse drukte op de werkplek geeft ruimte voor creativiteit en het opdoen van nieuwe inspiratievoor medewerkers en managers.

Residence “Les Ondes” (2000 m²) is recent gerenoveerd, sfeervol en comfortabel ingericht. Het huis heeft zijn authentieke karakter behouden en herbergt tot maximaal vijfentwintig personen.