• Residence Les Ondes

  Residence "Les Ondes" bestaat uit het huis - een voormalig hotel uit 1929 - en twee chalets, prachtig gelegen op 2 ha park in het pittoreske dorpje Nadrin.

 • Prachtige parktuin

  Met zijn 2000m² parktuin is Les Ondes uniek in de Ardennen. Geniet van de rust en de natuur.

 • Gezelligheid troef !

  Gezelligheid troef in Les Ondes. Ontdek de Ardennen met je bedrijf of laat je sportteam zijn intrek doen op deze avontuurlijke locatie.

 • Geniet van de natuur !

  Geniet van de natuur in Les Ondes, ontdek spectaculaire rotsen met panoramische zichten of wandel naar het rotsmassief van "Le Herou".

Geniet van de natuur !

in en rondom Residence Les Ondes heeft de natuur een voelbare werking die zorgt voor een rust die zijn weerga niet kent. Mensen voelen zich hier op hun gemak en kunnen ontspannen/onthaasten en inspiratie opdoen

Explore Nature, discover the Outdoors !

diverse activiteiten in onze natuur omgeving

 • avontuurlijke en ontspannende outdoor sport activiteiten wisselen zich af in de prachtige natuur die zich hier bevindt.Onder begeleiding van onze gecertificeerde begeleiders en gidsen kunt u genieten van een geweldige natuurbeleving.
 • forelvissen op het nabij gelegen meertje Lac de Belle Meuse om deze vervolgens in de folie te bereiden op de barbecue.
 • bezoek aan de brasserie d’Achouffe voor een rondleiding door de oude bouwerij en/of een heerlijk glas l’Achouffe bier.
 • een wijn degustatie nuttigen onder begeleiding onze huis sommelier Henk.
 • outdoor cooking waarbij diverse gerechten worden gemaakt met streekproducten en kruiden uit de natuur.
[/one_third_last]  

 

Comments are closed.

Laat je verwennen in Les Ondes. Onze parksauna staat tot je beschikking en een duik in de hottub sluit een fantastische dag af.

Beleef de natuur op een sportieve manier. Fietsen, golven, wandelen in de Ardennen geeft je een fantastische boost !

Even afgesloten zijn van de dagelijkse drukte op de werkplek geeft ruimte voor creativiteit en het opdoen van nieuwe inspiratievoor medewerkers en managers.

Residence “Les Ondes” (2000 m²) is recent gerenoveerd, sfeervol en comfortabel ingericht. Het huis heeft zijn authentieke karakter behouden en herbergt tot maximaal vijfentwintig personen.