Skip to main content

Outdoor

Outdoor aanpak

Wij bieden een unieke omgeving voor teams en individuen die hun grenzen willen verkennen. Door gebruik te maken van levensechte buitenopdrachten in een natuurlijke omgeving geloven we mensen te inspireren. Het is onze passie om programma's te ondersteunen die het creatieve proces van mensen stimuleren en verbeteren. We zijn partners voor business- en managementscholen en ondersteunen bedrijven in hun trainings- en ontwikkelingsprogramma's.

Creatief en uitdagend

Les Ondes organiseert outdoor opdrachten met diverse thema’s zoals samenwerken, omgaan met veranderingen, grenzen opzoeken en verleggen, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Communicatie en creativiteit vormen hierbij de sleutelwoorden. In de natuur leer je (weer) vertrouwen krijgen in jezelf én de ander. Back to the basics!

Onze kernwaarden

Tijdens onze outdoor activiteiten is respect voor de natuur en elkaar ons uitgangspunt. We zetten de natuur en haar elementen in bij alle opdrachten. Inspanning en ontspanning gaan samen met het opdoen van nieuwe energie en inspiratie. We bieden tijdens de outdoor activiteiten waar gewenst de gelegenheid tot reflectie.

Outdoor home

Les Ondes biedt een teambuilding met overnachting. Dat doe je op een fijne locatie die huiselijk en vertrouwd aanvoelt. Tijdens de dagen dat je er bent, heb je het rijk alleen. Binnen en buiten tref je veel mogelijkheden om te relaxen. Heb je behoefte aan afzondering? Ga wandelen in het bos of duik in de hottub en neem je moment in de Finse sauna.

Contact met Les Ondes

Meer informatie over Les Ondes en alle mogelijkheden
Neem contact op. Wij gaan graag in gesprek.

Nadrin

Les Ondes is gelegen in het pittoreske Waalse dorpje Nadrin, onderdeel van de gemeente Houffalize. Deze plek in de Belgische Ardennen biedt een prachtige omgeving vol inspiratie. Wat je uit de natuur haalt, is voor iedereen heel persoonlijk. Waar de één oplaadt van de fijne stilte, wil de ander simpelweg actief genieten van het buiten zijn. Eén ding is zeker: je gaat energiek terug naar huis.

Volgens onze gasten

 • Les Ondes is een groene oase in de Belgische Ardennen. Perfecte locatie, met leuke activiteiten in de omgeving. De gast staat hier echt centraal. Ik ben vaker geweest en kom zeker terug!
  Deborah Verschoor, docent Hotelschool The Hague
 • Les Ondes voelt ondertussen als thuiskomen. In een ongedwongen sfeer kunnen we jaarlijks verder bouwen aan onze Noeste teamwerking.
  Sam Steen, Managing Partner Noest
 • Het team van Les Ondes zijn meesters in gastvrijheid, met een warmte die je omarmt bij aankomst. Alles is tot in de puntjes geregeld. Een perfecte uitvalsbasis voor Infinite Walk, dankzij de mooie wandelpaden.
  Tine Truyts
 • “Les Ondes voelt telkens weer een beetje als thuiskomen. Het huis omarmt je met nostalgie én modern comfort en de tuin nodigt uit om te vertragen, samen te genieten en te focussen op wat er écht toe doet. De omgeving van Nadrin geeft opties genoeg om te wandelen, fietsen, het water op of in, … om na al die actie te kunnen ontspannen in Les Ondes in de hot tub, sauna of rond het kampvuur. ...
  Cathy Mostmans, Leadership Coach & Trainer
 • Les Ondes is the place to be voor een leuk weekend met een groep of familie. Een mooi domein, voorzien van alle faciliteiten. Wij hebben gelijk een vervolgweekend geboekt. Dat zegt genoeg hé.
  Ivan Tys

  © 2024 Copyright by Les Ondes

  Website door Webjongens