Skip to main content

Les Ondes geeft je ruimte

Teambuilding in de natuur

Les Ondes is een fijne locatie voor trainingen. Prachtige natuur, serene rust en alle vrijheid om zelf het programma in te vullen. Huur je onze accommodatie, dan heb je het rijk alleen met jouw eigen groep. We bieden een plek waar je thuiskomt. De intieme sfeer – ver weg van het dagelijks leven – is perfect voor het groepsproces. In de huiselijke omgeving kun je jezelf zijn en leren van elkaar. De natuur rondom het huis versterkt dat gevoel alleen maar. Je ervaart momenten van bezinning en ruimte om grenzen te verleggen.

Groepen en zakelijke meetings

De Ardennen in België zijn een geliefde break-out voor groepen. Goed bereikbaar en gezegend met ruige natuur. Ben je op zoek naar een trainingslocatie in de natuur? Les Ondes ontvangt je graag. Het domein leent zich voor alle soorten groepen en zakelijke meetings. Vergaderen, seminars, workshops, (leiderschaps-)trainingen, business programma’s, teambuilding, kennis sessies, workaction of een off site met je team.

Ontzorgen tijdens het verblijf

Tijdens het verblijf nemen wij met plezier de praktische zaken uit handen. Les Ondes vormt deze dagen jullie ‘thuis’ en de groep staat centraal. Wij bewegen flexibel mee met het trainingsprogramma. In overleg staan een lunch en diner voor jullie klaar met, waar gewenst, de Belgische specialiteiten. Verder krijg je van ons alle vrijheid op Les Ondes. Pak je drankje aan de bar, schuif de tafels in jouw ideale opstelling en maak lekker gebruik van Finse sauna en hottub. De ongedwongen sfeer stimuleert een gevoel van openheid en vertrouwen binnen de groep.

Outdoor activiteiten

Les Ondes kan een programma of training versterken met outdoor activiteiten. We maken daarbij altijd gebruik van de natuur: het bos, de rivier de Ourthe of het rotsmassief Le Hérou. We gaan voor een buitengewone leerervaring met veel uitdagingen. Een middag abseilen, een moerasspel of koken op open vuur. De natuur werkt motiverend en zorgt voor verbinding.

Contact met Les Ondes

Meer informatie over Les Ondes en alle mogelijkheden?
Neem contact op. Wij gaan graag in gesprek.

Volgens onze gasten

 • Het is altijd een beetje thuiskomen in Les Ondes. Je komt hier heerlijk tot rust. Tegelijkertijd geeft de natuur je alle energie om in actie te komen.
  Wim Vanden Driessche
 • Het team van Les Ondes zijn meesters in gastvrijheid, met een warmte die je omarmt bij aankomst. Alles is tot in de puntjes geregeld. Een perfecte uitvalsbasis voor Infinite Walk, dankzij de mooie wandelpaden.
  Tine Truyts
 • Les Ondes voelt ondertussen als thuiskomen. In een ongedwongen sfeer kunnen we jaarlijks verder bouwen aan onze Noeste teamwerking.
  Sam Steen, Managing Partner Noest
 • Les Ondes is the place to be voor een leuk weekend met een groep of familie. Een mooi domein, voorzien van alle faciliteiten. Wij hebben gelijk een vervolgweekend geboekt. Dat zegt genoeg hé.
  Ivan Tys
 • “Les Ondes voelt telkens weer een beetje als thuiskomen. Het huis omarmt je met nostalgie én modern comfort en de tuin nodigt uit om te vertragen, samen te genieten en te focussen op wat er écht toe doet. De omgeving van Nadrin geeft opties genoeg om te wandelen, fietsen, het water op of in, … om na al die actie te kunnen ontspannen in Les Ondes in de hot tub, sauna of rond het kampvuur. ...
  Cathy Mostmans, Leadership Coach & Trainer

  © 2024 Copyright by Les Ondes

  Website door Webjongens